Horeca en recreatie

RVS producten voor intensief gebruik

RVS producten zijn ideaal voor intensief gebruik in bijvoorbeeld de horeca en recreatie. 

De horeca en recreatiebranche stellen bijzondere eisen aan hun sanitair en keukens. Deze moeten niet alleen mooi, maar ook vandaalbestendig en gemakkelijk hygiënisch schoon te houden zijn. Daarom heeft Internorm een breed scala aan oplossingen voor horeca en recreatie.

Keukens en spoelunits

In de horeca is hygiënisch werken van groot belang. Daarom heeft Internorm voor de horeca diverse oplossingen, zoals RVS aanrechtbladen, spoelunits en afzuigkappen voor de grootkeuken. Voor de bar levert Internorm bierspoelunits en spoelbakken

RVS in de recreatie

In de recreatiebranche, zoals bij hotels, hostels, campings en vakantieparken is het belangrijk dat sanitair gemakkelijk schoongehouden kan worden. Daarom levert Internorm RVS douchebakken, kranen, douches, wastroggen en wastafels aan bedrijven in de recreatiebranche. Daarbij is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor antivandaal oplossingen, die lang meegaan en bestand zijn tegen vernieling. 

Meer informatie?

Heeft u een bijzonder project in uw horecagelegenheid of recreatiebedrijf waarbij maatwerk gewenst is? Neem dan contact op met onze experts. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. In veel gevallen is de levertijd korter dan drie weken.

Stel uw vraag

Neem contact op met onze experts

Sonja Nugteren
Sonja Nugteren
Verkoop
+31 78 6918783