Spoelbak op maat

Een keuken is pas compleet met een spoelbak. Of het nu een keuken is in een woning, buurthuis of een grootkeuken in een restaurant of zorginstelling: de spoelgelegenheid neemt daarin een  belangrijke plaats in. En ook in een sanitaire ruimte mag een spoelbak niet ontbreken. In veel gevallen is een spoelbak van RVS, want RVS is een materiaal dat lang meegaat en heel eenvoudig schoon te maken is. Internorm heeft ook RVS spoelbakken in vele kleuren met bijpassende kranen.

 

Spoelbak van roestvaststaal

Bij Internorm vindt u spoelbakken van RVS in alle soorten, maten, vormen en kleuren. We verkopen spoelbakken van merken als  ReginoxFranke en Blanco. Of u nu een strakke, rechthoekige spoelbak zoekt of een ronde spoelbak, een spoelbak met bediening of een losse spoelbak: er is veel keuze. Er zijn ook spoelbakken in verschillende kleuren met bijpassende kranen die perfect bij de design keuken of de sanitaire ruimte passen waar ze in worden geplaatst. Internorm kan ook spoelbakken met bijpassende kranen leveren in de moderne kleuren koper, gun metal en goud.

Spoelbak maatwerk

In de webshop van Internorm kunt u alle spoelbakken bekijken en eventueel uw bestelling plaatsen. Kunt u in ons grote aanbod toch niet helemaal vinden wat u zoekt? Een afwijkend formaat, een bijzondere vorm: dan is het goed om te weten dat u bij Internorm ook een spoelbak op maat kunt laten maken, die precies past bij de wensen en eisen die u voor uw keuken of sanitaire ruimte heeft. Ook voor het vervangen van een stenen of betonnen gootsteen in een RVS spoelbak op maat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw RVS spoelbak op maat 

Het maken van een spoelbak op maat is helemaal niet zo duur als u wellicht zou denken. En ook de levertijden zijn vlot. Dat betekent dat u uw nieuwe spoelbak al snel in uw keuken of sanitaire ruimte kunt inbouwen. Overigens kan Internorm natuurlijk ook uw hele project voorzien van RVS aanrechtbladen met naadloos ingelaste spoelbakken, of van handwasunits in uw toiletgroepen.

Meer weten?

Wilt u een RVS spoelbak op maat laten maken? Neem dan nu contact op met Internorm en wij vertellen u alles over de mogelijkheden. Zo heeft u straks een unieke spoelbak op maat, die precies past in uw keuken of sanitaire ruimte. 
 

Maatwerk

Maatwerk

Wij hebben al jarenlang ervaring met RVS maatwerk. Al onze RVS maatwerk producten kunnen binnen 1-3 weken geleverd worden.

Projecten

Projecten

Voor projecten in de gezondheidszorg of interieurbouw is Internorm een betrouwbare partner.

Catalogus aanvragen?

Het complete assortiment van Internorm overzichtelijk gepresenteerd.