RVS Maatwerk van Internorm

Wilt u een RVS sanitairproduct dat feilloos in uw ruimte past? Naast een standaardprogramma in RVS sanitairproducten biedt Internorm de mogelijkheid om RVS producten op maat te ontwikkelen! Geef uw wensen aan ons door en samen met onze ontwerpers ontwikkelt u een RVS product op maat. Zo ontwikkelen wij onder andere RVS aanrechten, RVS wastroggen, RVS buffetten, RVS urinoirs, RVS afvalkleppen en RVS stortkokers en meer. Veel meer!

Mogelijkheden van maatwerk RVS sanitair

Onze maatwerk producten kunnen in alle maten geleverd worden en spoelbakken kunnen naadloos ingelast worden. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor RVS onderstellen, kasten en achterwanden: deze kunnen worden aangepast voor de scheepvaartindustrie, voedingsmiddelenindustrie, zorgsector en interieurbouw. Daarnaast kunnen wij aanrechten van zuurbestendig staal (AISI 316) op maat maken.

Al onze maatwerkoplossingen worden binnen één tot drie weken geleverd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een offerte op maat, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers lichten een en ander graag aan u toe. 

Alle maten RVS maatwerk producten mogelijk

Alle maten RVS maatwerk producten mogelijk

Deze producten kunnen in alle maten geleverd worden en spoelbakken kunnen naadloos ingelast worden. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor RVS onderstellen, kasten en achterwanden.

UW TEKENINGEN EN WENSEN

UW TEKENINGEN EN WENSEN

Naar aanleiding van uw tekeningen en wensen maken wij graag een passende offerte voor uw RVS maatwerk. Als u geïnteresseerd bent in voorbeelden van projecten die wij hebben gedaan, kunt u natuurlijk even bij de RVS maatwerk referenties kijken.

 • Aanrecht Maatwerk

  Aanrecht Maatwerk

  Wij roepen vaak: ‘Wij denken in oplossingen, niet in problemen!’.

 • Café Pavlov

  Café Pavlov

  Café Pavlov is gevestigd aan de Korenmarkt in Arnhem. Het is één van de gezelligste cafés in Arnhem. Bij Café Pavlov kun je onder andere poolen, biljarten, tafelvoetballen, darten en virtueel flipperen. Door de weeks kun je een drankje komen doen en in het weekend kun je in Café Pavlov uit je dak gaan terwijl de DJ’s voor muziek zorgen.

 • Het Hogeland College in Warffum

  Het Hogeland College in Warffum

  Het Hogeland College in Warfum is onderdeel van de scholengemeenschap in regio Noord- Groningen. Van vmbo tot en met vwo-plus; iedereen is welkom. Kenmerkend voor deze scholen is dat er ruimte is voor verscheidenheid.

 • Bleyburgh School in Sliedrecht

  Bleyburgh School in Sliedrecht

  De Bleyburgh school is een school voor Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen. Zij zijn gespecialiseerd in onderwijs voor leerlingen met een verstandelijke beperking. Op de Bleyburgh school leren de leerlingen om binnen hun mogelijkheden zelfstandig en zelfredzaam aan de maatschappij deel te nemen.

 • Tandtechnisch laboratorium

  Tandtechnisch laboratorium

  Voor een tandtechnisch laboratorium hebben wij speciale werkbladen op maat gemaakt. De werkbladen zijn van zware kwaliteit roestvaststaal.

 • Dierenkliniek/ kattenpraktijk

  Dierenkliniek/ kattenpraktijk

  Voor verschillende kattenpraktijken en dierenklinieken in Nederland hebben wij een behandeltafel ontworpen en gerealiseerd, die ook als operatietafel gebruikt kan worden.

 • Parnassia

  Parnassia

  Strand-/duinpaviljoen Parnassia aan Zee bestaat sinds 1958. Het paviljoen ligt in het Nationaal Park de Kennemerduinen en is omgeven door zee, strand en duinen. Parnassia aan Zee bestaat niet alleen uit een groot restaurant en terras, maar ook uit 5 vergaderzalen en een grote feestzaal.

 • Flessen-/glazenrek café

  Flessen-/glazenrek café

  Wij kregen de vraag of we een speciaal RVS flessen- en glazenrek konden maken voor een brasserie. Maatwerk is onze specialiteit dus we zijn direct aan de slag gegaan!

 • Schip Dubai

  Schip Dubai

  Een van onze klanten in de scheepsbouw had een mooie opdracht voor ons. Wij hebben namelijk nieuwe onderdelen voor een keuken op een baggerschip gemaakt. Samen met de bestaande ovens en koelkasten zijn deze op maat gemaakte units op locatie geplaatst.

 • Sluisgebouw

  Sluisgebouw

  Aan onze zuiderburen in België hebben wij voor een sluisgebouw een aantal dubbele RVS wastroggen verzorgd.

 • Ikea Delft

  Ikea Delft

  In de Ikea-vestiging in Delft hebben wij een RVS drinkfontein geplaatst.

 • Spoelbak Op Maat

  Spoelbak Op Maat

  Een van onze klanten was op zoek naar een goede oplossing voor een spoelbak.

 • Louterbloemen Dordrecht

  Louterbloemen Dordrecht

  Het boomrijke buitengebied Louterbloemen is ontstaan in 1854. Op de plaats waar een theehuis stond is het meer dan 88 jarige Dierenzorgcentrum gevestigd en is sinds begin 2017 station voor de Dierenambulances van Louterbloemen.

 • Drijvend Toilet

  Drijvend Toilet

  Een van onze klanten heeft een drijvend toilet gemaakt. Dit drijvende toilet is te vinden op de Nieuwkoopse Plassen