RVS Maatwerk van Internorm

Wilt u een RVS sanitairproduct dat feilloos in uw ruimte past? Naast een standaardprogramma in RVS sanitairproducten biedt Internorm de mogelijkheid om RVS producten op maat te ontwikkelen! Geef uw wensen aan ons door en samen met onze ontwerpers ontwikkelt u een RVS product op maat. Zo ontwikkelen wij onder andere RVS aanrechten, RVS wastroggen, RVS buffetten, RVS urinoirs, RVS afvalkleppen en RVS stortkokers en meer. Veel meer!

Mogelijkheden van maatwerk RVS sanitair

Onze maatwerk producten kunnen in alle maten geleverd worden en spoelbakken kunnen naadloos ingelast worden. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor RVS onderstellen, kasten en achterwanden: deze kunnen worden aangepast voor de scheepvaartindustrie, voedingsmiddelenindustrie, zorgsector en interieurbouw. Daarnaast kunnen wij aanrechten van zuurbestendig staal (AISI 316) op maat maken.

Al onze maatwerkoplossingen worden binnen één tot drie weken geleverd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een offerte op maat, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers lichten een en ander graag aan u toe. 

Alle maten RVS maatwerk producten mogelijk

Alle maten RVS maatwerk producten mogelijk

Deze producten kunnen in alle maten geleverd worden en spoelbakken kunnen naadloos ingelast worden. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor RVS onderstellen, kasten en achterwanden.

UW TEKENINGEN EN WENSEN

UW TEKENINGEN EN WENSEN

Naar aanleiding van uw tekeningen en wensen maken wij graag een passende offerte voor uw RVS maatwerk. Als u geïnteresseerd bent in voorbeelden van projecten die wij hebben gedaan, kunt u natuurlijk even bij de RVS maatwerk referenties kijken.

 • Voor en na

  Voor en na

  Wij denken in oplossingen, niet in problemen! Vaak maken wij oplossingen op maat. Zo ook dit aanrecht voor een tevreden klant. 'Een geslaagde verandering. Nog bedankt voor de oplossing.'

 • Café Pavlov

  Café Pavlov

  Café Pavlov is gevestigd aan de Korenmarkt in Arnhem. Voor het inrichten van de sanitaire ruimtes is Internorm gevraagd RVS sanitair te leveren. Wij hebben de RVS toiletten en staande wastafels geleverd. Dit heeft geresulteerd in hygiënische, maar ook zeer moderne en stijlvolle ruimtes.

 • Tandartsenpraktijk

  Tandartsenpraktijk

  Internorm heeft een spoelbak en een stortkoker geleverd voor een tandartsenpraktijk.

   

 • Tandtechnisch laboratorium

  Tandtechnisch laboratorium

  Voor een tandtechnisch laboratorium heeft Internorm werkbladen van zware kwaliteit roestvast staal gemaakt.

 • Dierenkliniek/ kattenpraktijk

  Dierenkliniek/ kattenpraktijk

  Voor verschillende kattenpraktijken en dierenklinieken in Nederland heeft Internorm een behandeltafel ontworpen en gerealiseerd, die ook als operatietafel gebruikt kan worden.

 • Parnassia

  Parnassia

  Internorm heeft bij het strand- en duinpaviljoen Parnassia de vrijstaande wastafels voor de toiletgroep geleverd.

 • Golden Tulip Westduin

  Golden Tulip Westduin

  De toiletgroep bij Golden Tulip Westduin heeft een aantal RVS urinoirs met uitzicht naar buiten.

 • Flessen-/glazenrek café

  Flessen-/glazenrek café

  Voor boven de bar van een brasserie/café hebben we van RVS een speciaal flessen-/glazenrek gemaakt.

 • Politiebureau Assen

  Politiebureau Assen

  Voor het regiokantoor van de politie in Assen heeft Internorm de toilet-wastafelcombinaties geleverd voor het cellencomplex.

 • Schip Dubai

  Schip Dubai

  In opdracht van één onze klanten in de scheepsbouw heeft Internorm nieuwe onderdelen gemaakt voor een keuken op een baggerschip.

 • Sluisgebouw

  Sluisgebouw

  Voor een sluisgebouw in België heeft Internorm een aantal dubbele wastafels verzorgd.

 • Ikea Delft

  Ikea Delft

  In de Ikea-vestiging in Delft heeft Internorm een drinkfontein geplaatst.

 • De Ark

  De Ark

  Voor de inrichting van het liturgisch centrum koos Pastoraal Centrum De Ark voor modern RVS.