Over Internorm

Internorm is dé RVS-specialist: wij leveren een breed scala aan RVS sanitair producten! Deze producten zijn toepasbaar in uiteenlopende sectoren, zoals de horeca, gezondheidszorg, recreatie en grootkeuken. Moet uw product vandaalbestendig zijn? Ook hiervoor heeft Internorm geschikte sanitair producten.

Uw wensen op maat gemaakt

Uw wensen op maat gemaakt

Staat het product niet in het standaard programma, dan gaan onze verkoopmedewerkers op zoek naar een passend alternatief.

Altijd op zoek naar noviteiten

Altijd op zoek naar noviteiten

De afdeling Inkoop gaat steeds op zoek naar noviteiten en mogelijkheden om de producten naar uw wens aan te passen.

Uit voorraad leverbaar

Uit voorraad leverbaar

Het grootste deel van ons assortiment is uit voorraad leverbaar, zodat er op korte termijn geleverd kan worden.

Onze showroom

In ons bedrijfspand in Alblasserdam beschikken wij over een zeer uitgebreide showroom, waar u onze RVS-artikelen vrijblijvend kunt bezichtigen. Het grootste deel van ons assortiment is op voorraad, dus als een specifiek product niet in onze showroom staat, dan kunnen wij het u in ons magazijn laten zien.

Een breed assortiment

Internorm levert een breed scala van RVS producten die hun toepassing vinden op vele gebieden zoals horeca, gezondheidszorg, recreatie, grootkeuken en vandaalbestendige omgevingen. Daarnaast krijgt roestvaststaal sanitair steeds meer aandacht in de particuliere keuken en badkamer. Het leveringsprogramma van Internorm is breed genoeg om aan alle wensen tegemoet te komen.

De voordelen van een internorm account

Aanvoelen wat de klant wil

Aanvoelen wat de klant wil

Al 25 jaar wordt Internorm geleid door Winanda Spruijt en Sonja Nugteren. Al die jaren ervaring zorgen ervoor dat zij precies weten wat een klant nodig heeft. 

Onze merken