RVS Douchebakken

In openbare ruimtes wordt veelal gebruikgemaakt van RVS producten. Deze producten kunnen tegen een stootje en zijn vandaalbestendig. Bovendien zijn de producten uit één materiaal gemaakt, waardoor u de artikelen gemakkelijk schoon kunt maken én houden. In openbare doucheruimten wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de voordelen van roestvaststaal, zoals bij douchebakken. 

10 resultaten

Verschillende douchebakken van Internorm

Internorm is specialist op het gebied van roestvaststaal. Zo bieden wij u verschillende RVS douchebakken, zoals douchebakken met antislip profiel, douchebakken met een afvoergat, douchebakken zonder opstaande rand (geschikt voor mindervalide gebruikers) en douchebakken met een satin finish. Deze artikelen zijn van A-merken als Delabie, Franke, Portinox en ons eigen merk Internorm. Wilt u meer weten over de producten en hun mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerk

Maatwerk zorgt ervoor dat de RVS douchebak altijd passend gemaakt wordt voor u en uw ideeën. Voor Internorm is maatwerk geen probleem en wij helpen u graag. Wilt u meer informatie? Bel dan snel met Internorm voor passend advies en meer informatie.