RVS sanitair

Sanitair van RVS wordt steeds populairder. Waar RVS voorheen vooral te vinden was op treinstations, in penitentiaire inrichtingen en in politiebureaus, is RVS sanitair nu ook steeds vaker te zien in de horeca en in woningen met industriële en moderne inrichting. Niet zo gek, want RVS heeft veel voordelen. 

RVS toilet

Een toilet van RVS is bijzonder stijlvol. Zeker in een moderne, industriële en strakke inrichting van een woning is een RVS toilet een goede blikvanger. Een groot voordeel van een RVS toilet is dat het heel eenvoudig schoon te maken is – handig in de horeca! – en dat het bovendien erg stevig, slijtvast en vandaalbestendig materiaal is.

RVS urinoir

Er zijn niet alleen toiletten van RVS, maar ook urinoirs. Deze zijn er in verschillende varianten. Er zijn losse urinoirs in de vorm van urinoirkommen, maar ook urinoirgoten die bevestigd worden aan de muur. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een vloerverzonken urinoirgoot. Ook voor de RVS urinoirs geldt dat ze heel eenvoudig schoon te houden zijn en dus een antivandaal en hygiënische oplossing zijn voor uw toiletruimte.

RVS wastafel

Bij een toiletruimte waarin een RVS toilet of een RVS urinoir staan, mag een RVS wastafel natuurlijk niet ontbreken. De RVS wastafels zijn er in veel soorten, maten en zelfs kleuren. Daarnaast is er maatwerk mogelijk. We kunnen uw RVS wastafel voorzien van een zuil of een RVS wastafel in een afwijkende maat of vorm maken. Ook kunnen we een aantal RVS wastafels in een RVS blad lassen.

RVS sanitair bij Internorm

Of u nu kiest voor een badkamer of toiletruimte die volledig met RVS sanitair is ingericht, of u alleen een wastafel van RVS in uw badkamer plaatst: bij Internorm vindt u het sanitair van RVS dat u zoekt. Maak uw sanitaire ruimte af met onze RVS accessoires die sterk en handig in gebruik zijn. 

Zit in ons enorme assortiment niet het item dat u wenst? Dan kunnen we uw RVS sanitair ook op maat maken. Dat is voordeliger dan u wellicht denkt en u heeft uw op maat gemaakte product snel in huis. Bel ons voor informatie en advies.

Maatwerk

Maatwerk

Wij hebben al jarenlang ervaring met RVS maatwerk. Al onze RVS maatwerk producten kunnen binnen 1-3 weken geleverd worden.

Catalogus aanvragen?

Het complete assortiment van Internorm overzichtelijk gepresenteerd.

RVS producten bij Internorm

Bent u op zoek naar een hoogwaardig RVS sanitairproduct, zoals een spoelbak, spoelunit, wastafel, kraan, toilet, urinoir of ander artikel? Bij Internorm hebben wij een zeer uitgebreid assortiment met allerhande producten van roestvaststaal van verschillende A-merken.