Maatwerk RVS aanrechten

Het aanrecht is het hart van de keuken. Aan het aanrecht wordt het eten bereid, afwas verzameld en koffie en thee ingeschonken. Daarom moet een aanrecht dus praktisch zijn en gemakkelijk en hygiënisch schoon te maken. Dit geldt voor zowel een aanrecht in een woning als een grootkeuken in een restaurant of instelling. RVS is perfect voor een praktisch en hygiënisch aanrecht.

Maatwerk RVS aanrecht woning

Een aanrecht van roestvaststaal is in een woonkeuken een prachtige blikvanger. Zeker wanneer de rest van de inrichting industrieel en strak is, past een RVS aanrecht daar perfect bij. Maar ook in een landelijk ingerichte keuken is een RVS aanrecht een opvallend item. 

De spoelbak, kookunit en eventueel stortkoker kunnen er naadloos ingelast worden. Bij Internorm kunnen we voor uw woning een maatwerk RVS aanrecht maken met precies de juiste afmetingen voor uw keuken. Zo heeft u een echte eyecatcher in uw keuken, die ook nog eens heel eenvoudig te onderhouden is! 

Maatwerk RVS aanrecht restaurant

Heeft u een restaurant of runt u de keuken van bijvoorbeeld een sportclub of instelling? Dan is hygiëne van het allergrootste belang. En zeker in een situatie waarin de keuken intensief wordt gebruikt, is de ideale indeling belangrijk. Een maatwerk RVS aanrecht is dan de perfecte oplossing. Niet alleen het formaat bepaalt u zelf, maar er kunnen ook allerlei handige extra’s in verwerkt worden. Een stortkoker bijvoorbeeld, waarmee u snijafval zo de vuilnisbak in kunt vegen. Maar ook de spoelbak kan worden gelast in uw maatwerk RVS aanrechtblad. 

Uw maatwerk aanrechtblad van RVS

Zoekt u voor uw woning of uw horecabedrijf een RVS aanrechtblad? Neem dan zeker eens contact op met Internorm. We hebben jarenlange ervaring in RVS producten, waaronder sanitair en aanrechtbladen, en we zijn gespecialiseerd in maatwerk. Onze vakmensen willen u graag adviseren over uw mogelijkheden. Uw aanrechtblad is bovendien snel klaar – meestal binnen drie weken – en de prijs is aantrekkelijker dan u wellicht zou denken. Alle reden dus om te kiezen voor een aanrechtblad op maat van Internorm! 

Maatwerk

Maatwerk

Wij hebben al jarenlang ervaring met RVS maatwerk. Al onze RVS maatwerk producten kunnen binnen 1-3 weken geleverd worden.

Uw wensen op maat gemaakt

Uw wensen op maat gemaakt

Staat het product niet in het standaard programma, dan gaan onze verkoopmedewerkers op zoek naar een passend alternatief.

Maatwerkprojecten van Internorm

 • Aanrecht Maatwerk

  Aanrecht Maatwerk

  Wij roepen vaak: ‘Wij denken in oplossingen, niet in problemen!’.

 • Café Pavlov

  Café Pavlov

  Café Pavlov is gevestigd aan de Korenmarkt in Arnhem. Het is één van de gezelligste cafés in Arnhem. Bij Café Pavlov kun je onder andere poolen, biljarten, tafelvoetballen, darten en virtueel flipperen. Door de weeks kun je een drankje komen doen en in het weekend kun je in Café Pavlov uit je dak gaan terwijl de DJ’s voor muziek zorgen.

 • Het Hogeland College in Warffum

  Het Hogeland College in Warffum

  Het Hogeland College in Warfum is onderdeel van de scholengemeenschap in regio Noord- Groningen. Van vmbo tot en met vwo-plus; iedereen is welkom. Kenmerkend voor deze scholen is dat er ruimte is voor verscheidenheid.

 • Bleyburgh School in Sliedrecht

  Bleyburgh School in Sliedrecht

  De Bleyburgh school is een school voor Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen. Zij zijn gespecialiseerd in onderwijs voor leerlingen met een verstandelijke beperking. Op de Bleyburgh school leren de leerlingen om binnen hun mogelijkheden zelfstandig en zelfredzaam aan de maatschappij deel te nemen.

 • Tandtechnisch laboratorium

  Tandtechnisch laboratorium

  Voor een tandtechnisch laboratorium hebben wij speciale werkbladen op maat gemaakt. De werkbladen zijn van zware kwaliteit roestvaststaal.