RVS Wastroggen

Bent u op zoek naar RVS wastroggen en bijpassende kranen? Onze RVS wastroggen zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld werkplaatsen en scholen. RVS wastroggen zijn gemakkelijk in gebruik en vandaalbestendig. Ook zijn RVS wastroggen goed schoon te houden, ideaal voor grootgebruik. RVS wastroggen zijn er in verschillende modellen. Hierbij kunt u kiezen uit muurwastroggen en staande wastroggen. Ook voor de bijpassende kranen bent u bij ons aan het goede adres.

RVS wastroggen en voetenwastroggen

De RVS wastroggen van Internorm zijn ideaal voor bedrijven waar stevigheid en duurzaamheid een grote rol spelen. Onze muurmodellen zijn uitermate geschikt voor smalle wasgelegenheden en kunnen uitgerust worden met verschillende mogelijkheden in kranen en bedieningen.  Zijn muurmodellen niet mogelijk, dan hebben wij ook centrale modellen die rusten op een onderstel. Bij sommige modellen is opstelling in de vrije ruimte ook mogelijk. Voetenwastroggen zijn geschikt voor de gezondheidszorg of religieuze ruimtes.

RVS wastroggen op maat 

Voor alle afwijkende modellen bent u bij Internorm ook aan het juiste adres! Wij kunnen alles op maat voor u maken. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn of wilt u vrijblijvend advies? Belt u snel met een van onze ervaren medewerkers!