RVS Werktafels

Uw keuken of werkruimte uitbreiden met werktafels? Kies voor een stevig en degelijk materiaal, zoals RVS! Bij Internorm vindt u een verscheidenheid aan roestvaststalen tafels, geschikt voor onder andere de horeca, gezondheidszorg, recreatie en grootkeuken. Deze artikelen zijn onder andere afkomstig uit onze eigen productlijn Internorm.

11 resultaten

Gebruiksvriendelijke werktafels 

De werktafels zijn van een zeer goede kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer gebruiks- én onderhoudsvriendelijk, onder andere doordat er weinig versieringen of andere zaken aan de artikelen zijn opgenomen. Hierdoor kunt u de werktafels eenvoudig schoonmaken én schoonhouden. Wilt u meer weten over onze roestvaststalen werktafels? Neem vrijblijvend contact met ons op en onze medewerkers lichten de mogelijkheden graag aan u toe.

Maatwerk

Maatwerk zorgt ervoor dat de RVS werktafel altijd passend gemaakt wordt voor u en uw ideeën. Voor Internorm is maatwerk geen probleem en wij helpen u graag. Wilt u meer informatie? Bel dan snel met Internorm voor passend advies en meer informatie.