RVS Werktafels

Uw keuken of werkruimte uitbreiden met werktafels? Kies voor een stevig en degelijk materiaal, zoals RVS! Bij Internorm vindt u een verscheidenheid aan roestvaststalen tafels, geschikt voor onder andere de horeca, gezondheidszorg, recreatie en grootkeuken. Deze artikelen zijn onder andere afkomstig uit onze eigen productlijn Internorm.

7 resultaten

Gebruiksvriendelijke werktafels 

De werktafels zijn van een zeer goede kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer gebruiks- én onderhoudsvriendelijk, onder andere doordat er weinig versieringen of andere zaken aan de artikelen zijn opgenomen. Hierdoor kunt u de werktafels eenvoudig schoonmaken én schoonhouden. Wilt u meer weten over onze roestvaststalen werktafels? Neem vrijblijvend contact met ons op en onze medewerkers lichten de mogelijkheden graag aan u toe.

Maatwerk

Maatwerk zorgt ervoor dat de RVS werktafel altijd passend gemaakt wordt voor u en uw ideeën. Voor Internorm is maatwerk geen probleem en wij helpen u graag. Wilt u meer informatie? Bel dan snel met Internorm voor passend advies en meer informatie.