Gezondheidszorg

RVS producten voor de gezondheidszorg

In de gezondheidszorg zijn een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak van groot belang. RVS is hiervoor een zeer geschikt materiaal. 

RVS in de gezondheidszorg

Het is niet verwonderlijk dat RVS sanitair veel wordt gebruikt in de gezondheidszorg. Het materiaal is niet alleen heel gemakkelijk schoon te maken en te steriliseren, het is ook een heel duurzaam materiaal dat lang meegaat. RVS is daarom op veel plaatsen in ziekenhuizen, klinieken, verzorgings- en verpleeghuizen en dokterspraktijken te vinden. 

Speciale producten voor de zorg

Naast spoelunits, stortkokers en werktafels heeft Internorm RVS producten in het assortiment die speciaal in zorginstellingen veel worden gebruikt. Zo zijn er bijvoorbeeld de slophoppers, voor het gemakkelijk leeggieten en reinigen van emmers. Ook de RVS accessoires worden vanwege hun robuustheid en reinigingsgemak veel gebruikt in sanitaire ruimtes en keukens van zorginstellingen. 

Maatwerk voor gezondheidszorg

Naast de producten uit het standaardassortiment kan Internorm voor instellingen in de gezondheidszorg ook maatwerk leveren. Bijvoorbeeld door een op maat gemaakte behandeltafel van RVS te leveren. Wilt u weten welke RVS oplossingen er voor uw organisatie in de gezondheidszorg zijn? Neem dan gerust contact op met Internorm. We vertellen u alles over de mogelijkheden.

Stel uw vraag

Neem contact op met onze experts

Sonja Nugteren
Sonja Nugteren
Verkoop
+31 78 6918783