RVS Handgrepen en steunen

Voor RVS voetensteunen en RVS handgrepen kiest u voor design en comfort. Kies voor Internorm en wij maken het waar. Onze RVS voetsteunen zijn maatwerk en kunnen voor u op de juiste afmetingen gemaakt worden. RVS handgrepen zijn uitermate geschikt voor in de gezondheidszorg of thuis. RVS handgrepen zijn ook in verschillende maten verkrijgbaar. Naast RVS voetsteunen en handgrepen hebben wij ook RVS douchesteunen. Deze zijn geschikt voor douche of bad en zijn in verschillende maten en mogelijkheden verkrijgbaar. Voor informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

24 resultaten

RVS handgrepen en steunen

In verschillende branches zijn deze producten onmisbaar. Denkt u aan horeca, gezondheidszorg en ziekenhuizen. Onze RVS producten zijn duurzaam in gebruik en hygiënisch in onderhoud. Door onze verschillende producten zijn er talloze mogelijkheden. U bent bij Internorm aan het goede adres. Neem contact met ons op voor advies en wij kijken samen met u verder!

Maatwerk voor uw RVS handgrepen en steunen

Kunt u naast onze standaard producten niet de RVS handgrepen of steunen vinden die u zocht? Kies dan voor maatwerk! Niets is onmogelijk en wij zullen u zeker helpen met het maken van de juiste RVS handgreep of steun voor u.