Utiliteitsbouw

Breed programma voor iedere ruimte.

Met RVS wastafels en toiletten voor openbare ruimtes of RVS wastroggen voor werkplaatsen biedt Internorm een ruim assortiment voor iedere ruimte.

In de utiliteitsbouw, zoals scholen, instellingen, musea, fabrieken of winkelcentra is hygiëne van groot belang. Bij Internorm hebben we voor alle soorten utiliteitsbouw de juiste oplossing in RVS. Bijvoorbeeld sanitair en keukens van roestvast staal.

Van school tot fabriek

Het ene gebouw is het andere niet. Daarom heeft Internorm voor iedere vorm van utiliteitsbouw de juiste RVS producten. We leveren bijvoorbeeld RVS keukens, wastroggen, wasbakken, spoelbakken en bierspoelbladen aan restaurants, scholen, sportcomplexen en ziekenhuizen. Ook in fabrieken zijn onze wastroggen, drinkfonteinen en uitstortbakken van RVS vaak te vinden. Stijlvolle RVS-producten op het gebied van sanitair worden vaak gebruikt in musea, theaters en winkelcentra. 

Maatwerk voor utiliteitsbouw

Bij Internorm hebben we een groot assortiment RVS-producten, van hondenwasbak tot kraan. Heeft u een bijzonder project waarbij maatwerk gewenst is? Neem dan contact op met onze experts. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. In veel gevallen is de levertijd korter dan drie weken. 
 

Stel uw vraag

Neem contact op met onze experts

Sonja Nugteren
Sonja Nugteren
Verkoop
+31 78 6918783