Gevangeniswezen

Voor sanitaire ruimtes in penitiaire inrichtingen.

Voor sanitaire ruimtes in penitiaire inrichtingen gelden strengen eisen. Hiervoor zijn speciale toilet-wastafelcombinaties ontwikkeld. Internorm kan deze producten van RVS leveren in diverse uitvoeringen. 

Sanitair in gevangenissen en politiebureaus moet voldoen aan strenge veiligheidseisen. Zo moet het gemakkelijk te reinigen zijn, mogen er geen scherpe uitsteeksels aan zitten en moet het sanitair bestand zijn tegen agressie of vandalisme. Een toilet-wastafelcombinatie van RVS is daarbij een ideale oplossing. 

Makkelijke reiniging

De toilet-wastafelcombinaties van RVS van Internorm zijn er in diverse uitvoeringen. Alle producten hebben een glad oppervlak, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn. Voor een goede veiligheid in de gevangenis hebben deze toilet-wastafelcombinaties afgeronde hoeken en is de WC volledig vastgelast aan de wastafel. Omdat er geen schroeven in zitten, wordt het verbergen van objecten verhinderd. 

Antivandaal

Internorm heeft ook andere antivandaal oplossingen van RVS. Zo zijn er losse wastafels, toiletten en toiletrolhouders beschikbaar die goed bestand zijn tegen (al dan niet bewuste) vernieling en vandalisme. Deze worden veelvuldig toegepast in politiebureaus, maar ook in bijvoorbeeld recreatiebedrijven of scholen.

Informatie

Wilt u meer weten over de antivandaal oplossingen of de toilet-wastafelcombinaties van Internorm? Neem dan contact met ons op. We kunnen u ook voorzien van maatwerk. Onze medewerkers vertellen u er graag alles over.

Stel uw vraag

Neem contact op met onze experts

Sonja Nugteren
Sonja Nugteren
Verkoop
+31 78 6918783