RVS Douchebakken

In openbare ruimtes wordt veelal gebruikgemaakt van RVS producten. Deze producten kunnen tegen een stootje en zijn vandaalbestendig. Bovendien zijn de producten uit één materiaal gemaakt, waardoor u de artikelen gemakkelijk schoon kunt maken én houden. In openbare doucheruimten wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de voordelen van roestvaststaal, zoals bij douchebakken. 

5 resultaten

Verschillende douchebakken van Internorm

Internorm is specialist op het gebied van roestvaststaal. Zo bieden wij u verschillende RVS douchebakken, zoals douchebakken met antislip profiel, douchebakken met een afvoergat, douchebakken zonder opstaande rand (geschikt voor mindervalide gebruikers) en douchebakken met een satin finish. Deze artikelen zijn van A-merken als Delabie, Franke, Portinox en ons eigen merk Internorm. Wilt u meer weten over de producten en hun mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerk

Maatwerk zorgt ervoor dat de RVS douchebak altijd passend gemaakt wordt voor u en uw ideeën. Voor Internorm is maatwerk geen probleem en wij helpen u graag. Wilt u meer informatie? Bel dan snel met Internorm voor passend advies en meer informatie.