Woningen

Veel mogelijkheden voor particuliere toepassing.

Van een uitstortbak voor in de garage tot designproducten voor keuken of badkamer: ook voor particuliere woningen zijn de producten van roestvast staal heel aantrekkelijk. 

RVS in de keuken

Roestvast staal is een populair materiaal in de keuken. Zo worden bijvoorbeeld kookplaten, aanrechten, spoelbakken en koelkasten er vaak gemaakt. Bij Internorm vindt u een groot assortiment aan RVS producten voor de keuken. Zo hebben we bijvoorbeeld RVS keukenkranen in diverse stijlen en van verschillende merken. Of u nu een RVS kraan in landelijke stijl zoekt met twee knoppen, een semi-professionele kraan met uittrekbare handdouche of juist een strakke, moderne kraan met één hendel: Internorm heeft de RVS keukenkraan die bij uw woning past. 

Badkamer RVS

Ook in de badkamer wordt RVS veelvuldig toegepast. Bijvoorbeeld de wastafels, waarvan u bij Internorm een breed assortiment vindt. Maar ook in bad en douche zien we veel roestvast staal terug. Bijvoorbeeld in de douchestangen, douchepanelen en in douchekoppen. Om uw badkamer compleet te maken, kan Internorm u ook voorzien van RVS accessoires. 

Maatwerk voor woningen

Gaat u een woning bouwen of renoveren en wilt u uw woning voorzien van bijzondere RVS elementen? Bijvoorbeeld een aanrechtblad van RVS, of een ander RVS detail? Internorm denkt graag met u mee. In de meeste gevallen kunnen we uw op maat gemaakte product binnen drie weken leveren. 
 

Stel uw vraag

Neem contact op met onze experts

Winanda Spruijt
Winanda Spruijt
Verkoop maatwerk
+31 78 6918783