Stortkokers en afvalkleppen

RVS is het perfecte materiaal voor het afvoeren en verwerken van afvalstromen binnen uw bedrijf, zorgonderneming, horecabedrijf of school. Het is hygiënisch, onderhoudsvriendelijk én het ziet er stijlvol uit. Bij Internorm vindt u stortkokers en afvalkleppen van RVS in veel soorten en maten en kleuren. 
 

Stortkoker

Met een RVS stortkoker kan afval heel eenvoudig worden weggegooid. Zeker in de grootkeuken kan dat enorm handig zijn, want bijvoorbeeld snijafval wordt meteen via het aanrecht en de stortkoker de vuilnisbak in geschoven. Daardoor draagt een stortkoker bij aan efficiënt en hygiënisch werken in de keuken. Maar ook in de zorg is een stortkoker heel handig om afval af te voeren. In de moderne keuken in een woning is een stortkoker niet meer weg te denken. Een ingelaste stortkoker met bijbehorende RVS deksel is een ideale manier om afval in weg te gooien.

Afvalklep

Zoekt u een stijlvolle oplossing voor het afvoeren van afval, die ervoor zorgt dat de onderstaande of achterliggende afvalbak aan het zicht wordt onttrokken? Een afvalklep is voor heel veel toepassingen geschikt. Bijvoorbeeld voor een afvalbakje voor handdoekjes in een toiletruimte. Met een afvalklep met of zonder veertjes blijft de ruimte er netjes uitzien en bovendien is een RVS afvalklep heel eenvoudig schoon te houden. Ook ideaal voor de wasruimte.

RVS stortkokers en afvalkleppen

Bij Internorm zijn we al jarenlang gespecialiseerd in RVS producten zoals stortkokers en afvalkleppen. U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment RVS stortkokers en afvalkleppen in veel soorten en maten, zodat er altijd een exemplaar is dat bij uw interieur past. Ook hebben wij de RVS stortkokers en afvalkleppen in verschillende kleuren en uitvoeringen waardoor deze ook in het moderne interieur een blikvanger is.

Zit er tóch niet de juiste RVS stortkoker of RVS afvalklep bij wat u zoekt? Dan is het goed om te weten dat maatwerk onze specialiteit is. Onze vakmensen kunnen uw afvalklep of stortkoker precies maken zoals u dat wilt. Inbouwen in een grotere (afval)bak of in de muur, met of zonder hendel, we maken het voor u precies op maat. 

Uw stortkoker of afvalklep

Voor welke toepassing u ook een afvalklep of een stortkoker zoekt: Internorm levert u wat u zoekt. Uit voorraad of op maat. Bekijk in onze webshop het aanbod of neem contact met ons op.
 

Een breed assortiment

Internorm levert een breed scala van RVS producten die hun toepassing vinden op vele gebieden zoals horeca, gezondheidszorg, recreatie, grootkeuken en vandaalbestendige omgevingen. Daarnaast krijgt roestvaststaal sanitair steeds meer aandacht in de particuliere keuken en badkamer. Het leveringsprogramma van Internorm is breed genoeg om aan alle wensen tegemoet te komen.

Uit voorraad leverbaar

Uit voorraad leverbaar

Het grootste deel van ons assortiment is uit voorraad leverbaar, zodat er op korte termijn geleverd kan worden.

Catalogus aanvragen?

Het complete assortiment van Internorm overzichtelijk gepresenteerd.