4 Voordelen van RVS producten in een onderwijsomgeving

Steeds vaker worden er in onderwijsomgevingen gekozen voor producten van roestvaststaal. In dit artikel leest u waarom RVS een goede keuze is voor onderwijsomgevingen.

#1: Onverwoestbaar & duurzaam materiaal

Een onderwijsomgeving vraagt om degelijkheid in materiaalkeuze, zeker als het een school voor kinderen of jongvolwassenen is. Onverwoestbaar en duurzaam materiaal is dan ook een pre. Hoe robuuster de materialen zijn, hoe minder snel er uitval optreedt. Uiteraard komt dit de hygiëne ten goede. Vaak wordt er gekozen voor een wastrog waar meerdere kinderen tegelijkertijd hun handen kunnen wassen. In een omgeving die hoge eisen aan het sanitair stelt zoals een schoolomgeving is dit geen luxe, maar pure noodzaak. ⠀

#2: Onderhoudsvriendelijk

In een schoolomgeving is er vaak niet genoeg tijd of hulp om alle sanitaire voorzieningen te onderhouden en schoon te maken. RVS is onderhoudsvriendelijk materiaal én gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor zijn RVS-producten ideaal voor in een schoolomgeving!

#3: Moderne, strakke uitstraling

Ook in een onderwijsomgeving is uitstraling belangrijk. Met onze RVS-producten zal de ruimte een moderne, stijlvolle en strakke uitstraling krijgen. Bovendien is deze, zoals eerder hierboven genoemd, zeer hygiënisch. RVS is gemakkelijk te combineren met allerlei kleuren.

Bijvoorbeeld in een donkere of juiste lichte ruimte, maar rvs is ook prima te combineren met felle kleuren!

#4: Ideaal voor onderwijsruimtes, praktijkruimtes & oefenkeukens

Met rvs kunnen prettige werkruimtes worden gecreëerd. Ideale voorbeelden hiervan zijn onderwijsruimtes op basisscholen, praktijkruimtes en oefenkeukens. Ook is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld spoelbakken, kookplaten en ovens in de keukens te plaatsen. Deze ruimtes kunnen op maat worden gemaakt!

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!