Verlang jij ook zo naar een stranddag?!

Bezoek dan Parnassia aan Zee in Overveen!

Strand-/duinpaviljoen Parnassia aan Zee bestaat sinds 1958. Gelegen in het Nationaal Park de Kennemerduinen en omgeven door zee, strand & duinen. Wat begonnen is als kiosk, is uitgegroeid tot een jaarrond paviljoen. Met naast een groot restaurant en terras, inmiddels ook 5 vergaderzalen en een grote feestzaal.

Na een storm in november 1978 kwam het oude Parnassia te balanceren op de rand van het duin en dreigde zelfs in zee te verdwijnen. Het oude paviljoen werd gesloopt en 70 meter naar achteren herbouwd. In 1980 was de opening van het nieuwe paviljoen. Een groot terras met zeezicht en een ruimer assortiment, Parnassia werd een begrip.

Vandaag de dag is Parnassia aan Zee 365 dagen per jaar geopend en komen er maandelijks duizenden gasten. Van dagjes mensen, vaste gasten tot koninklijk bezoek, iedereen voelt zich thuis en heeft een verhaal met Parnassia.

Ter ere van het 60 jarig bestaan in 2018 is Parnassia einde van dat jaar geheel gerenoveerd. De identiteit is gebleven. Met als doel, Parnassia een verlengstuk te maken van de omgeving waarin het zich bevindt. Tijdloos, simpel en met karakter die deze plek verdient.

Wij hebben meegedacht met de keuzes en mochten het sanitair verzorgen met dit uitzicht, hoe cool is dat?!

Wij mochten onder andere wastafels en zeepdispenser leveren.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op!