Spiegeltje Spiegeltje aan de wand

Heb je er wel eens aan gedacht om een spiegel op te hangen in je toilet, badkamer of sanitaire ruimtes? Het is uiteraard heel erg praktisch, maar het kan ook sfeerbepalend zijn.

Spiegels maken je badkamer, toiletruimte of sanitaire ruimte compleet. Ze kunnen ervoor zorgen dat de ruimte groter oogt en helpen je natuurlijk in praktische zin in de ochtend of tussendoor wanneer je even op wil frissen.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan spiegels in verschillende uitvoeringen en stijlen. Veel modellen kun je eenvoudig aan de wand bevestigen. We bieden je een ruime keuze aan vierkante, ronde of ovale modellen, met of zonder frame.

Uiteraard hebben wij ook de zogenoemde “hufterproef” spiegels in ons assortiment. Deze worden veelal afgenomen door de horeca, zorginstellingen en scholengemeenschappen.

Delabie heeft een prachtig assortiment van spiegels. Wij werken dan ook graag met dit merk. In 1928 neemt de familie een gieterij over in Friville, gelegen aan de Somme. Hier ontwikkelen ze hoofdzakelijk kranen en afvoeren voor badkamers en keukens.

De volgende generaties streven steeds naar een groei van het familiebedrijf. Delabie beslist al snel de huishoudelijke markt achter zich te laten en zich te positioneren als specialist voor de publieke gebouwen. In minder dan een eeuw wordt Delabie een onmiskenbare speler in de niet huishoudelijke markt van sanitair. De Delabie groep is vandaag Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen.

Tip!

Let goed op de afmetingen van de wastafel bij de aanschaf van de badkamer, wc spiegel of sanitaire ruimte. Het beste is als de spiegel net wat minder breed of net zo breed is als de wastafel. Zo kun je er voor kiezen om in een kleine ruimte, een wat grotere spiegel op te hangen. Op deze manier zorg je ervoor dat je toilet ruimte groter lijkt. Hierbij is de juiste verlichting ook essentieel.