Internorm: Over de grens, Portugal

Wij verkopen regelmatig producten aan buitenlandse projecten. In 'Internorm: Over de grens' leest u voor welke projecten en/of bedrijven wij producten hebben geleverd. Deze keer zijn we naar het zonnige Portugal geweest.

Arsenal do Alfeite, SA is een scheepsbouw-, reparatie- en onderhoudswerf, met als belangrijkste taak het onderhouden van militaire eenheden, commerciële schepen en gespecialiseerd industrieel onderhoud.

Het bedrijf heeft een oppervlakte van 36 hectare op de marinebasis van Lissabon, gelegen aan de zuidoever van de rivier de Taag. Het is voornamelijk gewijd aan het voldoen aan de behoeften van de bouw, het onderhoud en de reparatie van de Portugese marine, andere NAVO- en commerciële marines, met behulp van geavanceerde technologieën, namelijk op het gebied van elektronica, optronics, bewapening, mechanica en elektrotechniek. Vorig jaar vierde ze het 80 jarige bestaan van deze werf.

Wij hebben de accessoires geleverd voor het nieuwste schip wat is gebouwd. Denk hierbij aan toiletrolhouders, toiletborstels, wastafels, afvalbakken, zeepdispensers en spiegels.