Internorm: Over De Grens, Curaçao

 

Wij verkopen regelmatig producten aan buitenlandse projecten. In 'Internorm: Over de grens' lees je voor welke projecten en/of bedrijven wij producten hebben geleverd. Deze keer gaan we naar Curaçao!

 

Bij Curaçao denk je gelijk aan zon, zee en strand. Daar verlangen we op dit moment allemaal wel een beetje naar, toch?! We nemen je eerst even mee in de geschiedenis van dit tropische eiland.

De Nederlandse Antillen zijn een voormalig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden in de Caraïbische Zee, dat bestond uit 6 eilanden. Het waren Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, en Sint Maarten. Van 15 december 1954 tot 10 oktober 2010 bestonden de Nederlandse Antillen. Saba, Sint Eustatius en Bonaire werden bijzondere gemeente van Nederland. Sint Maarten en Curaçao werden landen binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Aruba is al sinds de jaren 80 een apart land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. 

Curaçao is een eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee, voor de kust van Venezuela. Met het onbewoonde Klein Curaçao is Curaçao een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden.  De hoofdstad van de Nederlandse Antillen was Willemstad op het eiland Curaçao. Hier is dan ook het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba gevestigd. 

Wij hebben helaas nog geen bezoek gebracht aan onze klanten op dit mooie eiland. Onze goederen gaan wel regelmatig die kant op. Voor diverse projecten mochten wij de accessoires leveren en ook urinoirs en toiletten hebben wij daar al geleverd. 

Voor de rechtbank hebben wij een aantal combinatietoiletten mogen leveren. Dit is een RVS closet-wastafelcombinatie model met een staand closet.

Dit toilet heeft inspectieluiken, 2 op de zijkant en 1 op de bovenkant, met anti-diefstal schroeven, zodat de installateur altijd nog bij de aansluitingen kan komen. De afgeronde hoeken en randen voorkomen dat iemand zich kan bezeren. De WC is volledig gelast aan de wastafel, dit vergemakkelijkt het reinigen en verhindert het verbergen van objecten. Geleverd met een zelfsluitende wastafelkraan met een vandaalbestendige drukknop in RVS met anti-blokkeerveiligheid, zelfsluiting na 7 seconden en een geïntegreerde en afgeronde sproeikop. Het toilet wordt bediend met een zelfsluitende spoelknop.

Wij leveren deze combinaties ook regelmatig in Nederland bij penitentiaire inrichtingen, psychiatrische zorginstellingen, openbare ruimtes en horeca.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Klik dan hier voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!