Design en comfort voor iedereen!

Als expert in toegankelijkheid voor publieke ruimten breidt Delabie haar design assortimentlijn Be-Line® uit met een nieuw opklapbaar en afneembaar douchezitje. Dit douchezitje werd zelfs in 2019 bekroond met een prijs in de categorie utiliteiten binnen de Franse wedstrijd Salles de Bains Remarquables.

Dit zitje, dat esthetiek en comfort samenbrengt, geeft de gebruiker - senior, persoon met beperkte mobiliteit of mindervalide - een gevoel van welzijn en veiligheid. 

Het vernieuwend design van de grepen en zitjes zorgt ervoor dat de medische uitstraling van een toegankelijk gemaakte badkamer verdwijnt, waardoor er slechts een gevoel van welzijn en comfort ervaren wordt, zowel binnenshuis als in een publieke ruimte. 

In neergeklapte positie is het douchezitje dankzij de aanzienlijke breedte en diepte van de zitting een grote hulp voor senioren en personen met beperkte mobiliteit, of gewoon een extra comfort voor de gebruiker. De beperkte plaats inname in opgeklapte positie maakt het zitje perfect geschikt voor een gedeeld gebruik van de douche. Het douchezitje is ook afneembaar: met een eenvoudige handeling kan het vervangen worden door een douchetablet. Door ze enkel te plaatsen wanneer het nodig is, blijft het aantal zitjes in een zorginstelling beperkt. Ook in te zetten in een hotel of ziekenhuis dat tijdelijk een persoon met beperkte mobiliteit herbergt. 

Dit product biedt uiteraard maximale veiligheid. We geven 10 jaar garantie, CE markering en is getest aan meer dan 200 kg. In utiliteiten is het gewicht van de gebruiker onbekend. De geïnstalleerde producten dienen dus bestand te zijn tegen elke omstandigheid. Het gamma is beschikbaar in twee uitvoeringen - mat wit geëpoxeerd of antraciet grijs - Be-Line® laat toe een visueel contrast te creëren tussen de kleuren van het zitje en de muren. 

Wilt u meer weten over onze design producten? Of bent u benieuwd naar onze andere producten? Ga dan naar onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.