Onze RVS-producten zijn niet kapot te krijgen

Helaas gebeurt het vaak dat spullen vernield worden. Denk hierbij aan sanitaire voorzieningen in publieke gebouwen, scholen, zorg en penitentiaire inrichtingen. Hier kan opzet in het spel zijn, maar in de zorg kan het ook komen door psychische problemen.

Toilet met slot

Wij leveren regelmatig aan psychiatrische instellingen. Een van onze meest verkochte producten zijn onze rvs combinatietoiletten. Deze toiletten kunnen ook voorzien worden met een slot zodat de cliënten zich niet kunnen verdrinken. Dit is een uniek product wat alleen bij ons verkrijgbaar is. Door deze specifieke vraag vanuit de zorg zijn wij met onze eigen productieafdeling aan de slag gegaan en met een oplossing gekomen. Via het binnenwerk onder de rand van het toilet zit het systeem waar de sleutel op werkt. De syfons verlengen wij vaak en lassen aan de binnenzijde een kruis in om te voorkomen dat medicatie niet gebruikt wordt of een ander soort drugs verstopt wordt.

Zorg

In de gezondheidszorg heeft men helaas ook te maken met agressieve cliënten en zijn er verschillende manieren om deze ruimtes veilig in te richten. Zowel voor de zorgverleners als de cliënten.

Anti-vandaal producten

Met onze anti-vandaal producten, ben je geweldplegers voor. Deze producten zijn gemaakt van zeer sterk roestvaststaal en zijn daardoor onverwoestbaar. Dit is ideaal voor wanneer u een openbare ruimte wilt uitrusten met een hoogwaardig RVS-product dat niet kapot zal gaan! Denk hierbij bijvoorbeeld aan toiletten en wastafels, maar ook kranen en douches. Deze zijn uitermate geschikt voor justitiële inrichtingen als gevangenissen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze anti-vandaal producten? Of bent u benieuwd naar onze andere vandaalbestendige producten? Ga dan naar onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.